mandag den 14. november 2011

Gemma Ward.


Image and video hosting by TinyPic

Lige så længe jeg kan huske, har jeg været utroligt fascineret af Gemma Ward. Jeg synes, hun er det smukkeste menneske, der nogensinde har sat sin fod på jorden. Der er en vis uskyldighed over hende, hun har en fantastisk udstråling, og hun virker utroligt oprigtig og ægte, når man hører hende tale.

Dip-dye.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg savner virkelig mit dip-dye! Jeg er bare bange for, jeg fortryder, hvis jeg farver det blåt igen, for så går der lang tid, inden jeg kan lave noget andet med mit hår.

Lektier, ellers tak.Image and video hosting by TinyPic

Jeg burde sidde og lave spansk og naturgeografi. Men jeg gider virkelig ikke... Så jeg sidder bare og hører skønt 90'er musik, hvor en af mine yndlingsartister, Mazzy Star, er fra. Hope Sandoval, forsangeren, har en af de smukkeste og mest fascinerende stemmer, jeg længe har hørt.

Og så har jeg tænkt lidt over, hvad jeg egentlig skal stille op med mit hår. Om jeg skal klippe det, så det er skulderlængde, om jeg skal farve det platinblond, eller jeg bare skal have rainbow dip-dye, som egentlig er det, jeg har villet have længe.

First tattoo.

Image and video hosting by TinyPic

Ja, jeg ville egentlig have ventet, til jeg blev 18. Men jeg kunne ikke lade være med at få en alligevel! Så jeg fik min veninde Kira til at lave dødsregaliernes tegn på min rygrad, og jeg er rigtig glad for resultatet. Den kommer ikke rigtigt til sin ret på billedet, og den er også lige blevet lavet der. Den er ikke helet så godt, så den skal tegnes op igen snarest, og så vil jeg oploade et nyt billede her på bloggen.